Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

STOP...στο ρατσισμό

Γεια σε όλους σας.


Στο σημερινό μου άρθρο θα μιλήσω για ενα θέμα το οποίο για τη σύγχρονη κοινωνία μας αποτελεί ντροπή.ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.Ακόμα και στο HOLLYWOOD στη βιομηχανία του θεάματος γίνονται διακρίσεις ανάμεσα στους λευκούς και στους έγχρωμους ηθοποιούς.Οι λευκοί έχουν καλύτερη μεταχείριση από τους έγχρωμους όσο αναφορά τους ρόλους που παίρνουν στις διάφορες ταινίες.
Υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικό χρώμα,θρησκεία,συνήθειες,ήθη και έθιμα που γίνονται στόχος άλλων ανθρώπων.Πόσο εγωιστικό είναι αυτό!!!
Να νομίζουνε οτι είναι ανώτεροι και πιο ξεχωριστοί απ'αυτούς.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τους φέρονται άσχημα και με καχυποψία.Πρόκειται για ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ!!!
Όταν κάποιος είναι διαφορετικος από εμάς δεν υπάρχει λόγος να του φερόμαστε υποτιμητικά και να του δίνουμε την εντύπωση ότι δεν ανήκει στην κοινωνία μας. Σκεφτείτε λίγο διαφορετικά......Μπορείτε.
Ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλον.Να του μάθεις και να σου μάθει πολλά και διαφορετικά πράγματα που δεν ήξερες.Και μη σκεφτείς οτι δεν θα τον χρειαστείς ποτέ.Απ'όλους έχουμε ανάγκη.
Γι' αυτό STOP στο ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
Ας ενωθούμε.Μην βγάζουμε από την παρέα μας άτομα που νομίζουμε ότι είναι κατώτερα μας όλοι είμαστε ίσοι!!!

Περίμένω τις απόψεις σας!!!
Πολλά Φιλάκια Λίλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...