Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


Υλικά
5 αυγά
2 Κουταλιές Βούτυρο
125 γρ Κουβερτούρα
2 Κουταλιές Κουαντρό ή άλλο λικέρ
250 ml Κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο
2.Χτυπάμε τα ασπράδια σφιχτή μαρέγκα.
3.Σε μπεν μαρι και πολύ σιγανή φωτιά λιώνουμε σοκολάτα και βούτυρο. Στο τέλος προσθέτουμε το λικέρ.
4.Ανακατεύουμε απαλά εκτός φωτιάς σοκολάτα και ασπράδια.
5.Γεμίζουμε βουτυρωμένες φόρμες σουφλέ μέχρι τη μέση και ψήνουμε στο μέσο του φούρνου για 18’.
6.Σερβίρουμε με κρέμα χτυπημένη μέχρι να πήξει και αρωματισμένη με λίγο λικέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...