Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012
Υλικά
5 αυγά
2 Κουταλιές Βούτυρο
125 γρ Κουβερτούρα
2 Κουταλιές Κουαντρό ή άλλο λικέρ
250 ml Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο
2.Χτυπάμε τα ασπράδια σφιχτή μαρέγκα.
3.Σε μπεν μαρι και πολύ σιγανή φωτιά λιώνουμε σοκολάτα και βούτυρο. Στο τέλος προσθέτουμε το λικέρ.
4.Ανακατεύουμε απαλά εκτός φωτιάς σοκολάτα και ασπράδια.
5.Γεμίζουμε βουτυρωμένες φόρμες σουφλέ μέχρι τη μέση και ψήνουμε στο μέσο του φούρνου για 18’.
6.Σερβίρουμε με κρέμα χτυπημένη μέχρι να πήξει και αρωματισμένη με λίγο λικέρ.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Μας ψιθύρισαν ...