Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ ३.००० ΜΕΤΡΑ ΟΥΡΑ

Σχεδόν τα 3.000 μέτρα φτάνει το μήκος της ουράς του νυφικού που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση "Marriage Fest" και κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Πρόκειται για μια δημιουργία του οίκου Άντρε Σαλόν, στο Βουκουρέστι, που κατάφερε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ... ουράς, που έφτανε τα 2.488 μέτρα.
Για να φαίνεται η τεράστια ουρά το 17χρόνον μοντέλο που φορούσε το νυφικό κάθισε πάνω σε ένα αερόστατο, το οποίο "ανέβηκε" με τη βοήθεια ειδικού μηχανισμού αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος για να το θαυμάσουν σε όλο του το μεγαλείο!
"Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να φέρουμε πάλι πίσω το ρεκόρ Γκίνες στη Ρουμανία", είπε ο Άλιν Κάραμαν, εκπρόσωπος των διοργανωτών της εκδήλωσης, καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ρουμανία κατακτά το ρεκόρ για την ουρά νυφικού. Η πρώτη ήταν το 2009 με μια ουρά... μόλις 1.500 μέτρων.
Αρχικά ο στόχος των διοργανωτών ήταν η ουρά της δημιουργίας τους να φτάνει τα 2.750 μέτρα, ώστε να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ, που υπήρχε από το Δεκέμβριο του 2009.Τελικά, όχι μόνο κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, αλλά να τον ξεπεράσουν.
Για την κατασκευή του νυφικού και της ουράς του, ο οίκος χρησιμοποίησε 4700 μέτρα ταφτά, 10,5 μέτρα ζακάρ, 45 μέτρα φόδρας, πέρλες, χάντρες και πούλιες διαφόρων μεγεθών.

ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...