Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Θα ήθελα να σας πω οτι μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η θάλασσα.Και ιδιαίτερα τα δελφίνια.. Γι΄αυτό αλλά και επειδή ξέρω ότι αρέσουν πάρα πολύ και στην κυρία μας θα σας βάλω ένα βίντεο με τους <<ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ>>.Ταξιδέψτε μέσα από τα παιχίδια τους με τον όμορφο ήχο που βγάζουν για να συνεννοούνται,για τα μακρινά και παιχνιδιάρικα ταξίδια τους.

3 σχόλια:

  1. Υπέροχο βίντεο!!!Και ξέρεις καλά ότι, όχι μόνο μου αρέσουν τα δελφίνια αλλά τα λατρεύω..Είναι το πιο άκακο θηλαστικό με περισσή ομορφιά ,πανέξυπνο, ευγενικό και παιχνιδιάρικο που προστατεύει όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και τους ανθρώπους..Άσε που όταν το βλέπεις από κοντά και παίζει μαζί σου ,νομίζεις ότι σου χαμογελάει..Όλα αυτά είναι η αιτία που τα λατρεύω..Υπάρχει κάποιο άλλο να το συναγωνιστεί ή να το ανταγωνιστεί σε όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Artemh einai pragmatika toso teleio auto to binteo kai mageuei.Ta delfinia einai teleia einai akaka kai den mporoun na se dimiourgisoyn kati kako mprabo gia to binteo katapliktiko!!!



    Polla Filakia Lila S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια.Αν κοιτάξετε και στο προφίλ μου θα καταλάβεται πόσο πολύ μου αρέσουν και εμένα σαν παιδί.
    Άρτεμη!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...