Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ

Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Μητροπάνος άφησε την τελευταία του πνοή. Και συγκεκριμένα : Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας μεταξύ των οποίων και καρκίνο. Πάλευε περίπου 10 χρόνια με την ασθένεια. Πριν περίπου από 4 χρόνια έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια , τότε η αδελφή του του έδωσε το ένα νεφρό της. Είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές τόσο σε νοσοκομεία της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού και αντιμετώπιζε πάντα τα προβλήματα με πρωτοφανή γενναιότητα. Όπως αναφέρουν δικοί του άνθρωποι ήταν πολύ σεμνός και δεν μιλούσε ποτέ δημόσια για τα προβλήματα υγείας. Στο πλευρό του ήταν πάντα η σύζυγος του, Βένια.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος πέθανε από οξύ πνευμονικό οίδημα εξέπνευσε ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Σε ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, αναφέρεται:
"Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμετών Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια.
Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή".
Ο πασίγνωστος τραγουδιστής «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 64 ετών ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Από τις 10:00 το πρωί η σωρός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου για τον τελευταίο αποχαιρετισμό από όλους εκείνους που τον αγάπησαν।

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...