Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τα αποτελέσματα για τη συμμετοχή των σχολείων στο 4o Mαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Πριν λίγο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το ποια σχολεία θα συμμετέχουν στο 4ο Μαθητικό συνέδριο Πληροφορικής.Από το σχολείο μας θα συμμετέχει το τμήμα του ΣΤ 1 με θέμα "φαταούλας:μία εφαρμογή με το scratch" ενώ από τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης θα συμμετέχουν το 5 0 Δ. Σ με τη σχολική διαδικτυακή εφημερίδα 'Μπαρμπούτα"(http://me5dsverias.wordpress.com/) καθώς και το 9ο Δ.Σ με το"μαθαίνω τη γλώσσα προγραμματισμου LOGO" και το 10 ο Δημοτικό με θέμα"ψηφιακό βίντεο".Επίσης από τη ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ συμμετέχουν το Γυμνάσιο Κοπανού ,το 1 ο ΓΕΛ Ναουσας και το 5 ο ΓΕΛ Βέροιας ενώ και μια σχολική e-εφημερίδα που παρακολουθούμε "οι Ντελάληδες του 8 "του 8 ου Δημοτικού Σχολείου Κορδελιού επιλέχτηκε επίσης..Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές των σχολείων αυτών αλλά και στους μαθητές των άλλων περιοχών που επιλέχτηκαν αλλά ΚΑΙ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν για τη δημιουργία 300 και πάνω εργασιών..

Μπορεί το e-περιοδικό των μαθητών της τάξης μας να μην επιλέχτηκε αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μαθητές και τις μαθήτριές μου που προσπάθησαν και που καθημερινά αποδεικνύουν πως μπορούν να κάνουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ το έργο τους..ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (γονείς εκπαιδευτικούς και αναγνώστες) καθώς έχουν καταφέρει να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών τους .Αυτό φάινεται από το ότι το περιοδικό τους φτάνει τις 10000 αναγνώσεις ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..Είναι σημαντικό για τα ίδια τα παιδιά της τάξης μου γιατί αποδεικνύουν πως οι 12 χρονοι μαθητές και μαθήτριες του ΣΤ 2 κατανοώντας το τι σημαίνει blog και διαδίκτυο μπόρεσαν και συνεχίζουν- ασχετα με την ηλικία τους -να διαχειριζονται μόνοι τους το περιοδικό τους , να έχουν μια σεβαστή και αξιοπρεπή παρουσία στο διαδικτυακό χώρο των blogs και να καλυπτουν καθημερινά,θέματα από όλους τους χώρους ..

Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πέρα από τη διατήρηση του blog τους συμμετέχουν σε όποια σχολική εργασία πέρα από τα όρια του καθημερινού σχολικού προγράμματος ενώ ταυτόχρονα εργάζονται πάνω στην ολοκλήρωση των 2 διαθεματικών εργασιών που έχουν αναλάβει και οι οποίες απαιτούν μεγάλο μέρος από τον ελεύθερο χρόνο τους ..

Παιδιά συνεχίστε έτσι..Η Δημιουργικότητα σας και ο ζήλος σας είναι απαράμιλλος..Μπράβο σας

12 σχόλια:

  1. χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη παιδιά. να είστε πάντα καλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας,να θυμάστε αγαπητά μου παιδιά ότι η προσπάθεια μετράει,μη γυρνάτε το κεφάλι πίσω κοιτάτε μπροστά και σίγουρα θα προβάλει στον ορίζοντα μια νέα πρόκληση για όλους σας, έχετε μια τέλεια εκπαιδευτικό και εμάς τους γονείς που είμαστε παντα δίπλα σας να σας υποστηρίζουμε σε κάθε στόχο σας γιατί σας αγαπάμε,γιατί μέσα στα λάθη μας είσαστε το μοναδικό πράγμα που κάναμε σωστά στην Ζωή μας. να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα που κέρδισε και τους εύχομαι πάντα νίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακρίβώς αυτό ..Η προσπάθεια μετράει αλλά πάνω από όλα το ότι έιχαν το θάρρος στα 12 χρόνια τους να βγουν μπροστά ΣΕ ΕΝΉΛΙΚΕΣ και να παρουσιάσουν ενα περιοδικό που δεν έχει σε τίποτα να ζηλεψει διαδικτυακές εφημερίδες ή περιοδικά..Και αυτό είναι το πιο σημαντικό..Όπως έιπαμε το αποδεικνύουν και οι 10000 επισκέψεις που έχουν μέσα σε 4 μήνες..
    Συγχαρητήρια παιδιά..Συνεχίστε έτσι και μην πτοείστε..Σημασία έχει ότι σας διαβάζουμε και μας αρέσετε

    Άννα Λαυρεντιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, για τα καλά σας λόγια.Είμαστε υπερίφανοι που μπορέσαμε και παρουσιάσαμε, τα e-typakia, μπροστά σε κριτές. Θα ήθελα, να ευχαριστίσω την κυρία μας Μηρτσέκη Βασιλική και εσάς όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά που μας ενθαρίνετε,για να κάνουμε το περιοδικό μας τόπο πεχνιδιού μα ταυτόχρονα ένα χώρο μάθησης.

    Άρτεμη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ...ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    ΑΝΝΑ Ζ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ..

    "ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1960" ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΟ PROJECT σας ΜΕ ΘΕΜΑ "ΟΧΙ ΖΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ,ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ"ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ..Και θα ναι τέλεια όπως όλα όσα κάνετε μέχρι τώρα..συνεχιζουμε ακαθεκτοι παιδιά και θα τα καταφέρουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά σημασία έχει όπως έιπαν και οι φίλοι σας προηγουμένως η συμμετοχή.Ειστε πολύ μικροί και θα έχετε ευκαιρίες και για άλλα Συνέδρια αρκεί να το θέλετε και αν μη σταματήσετε ό,τι κάνετε.Συνεχίστε έτσι και μεις είμαστε θα είμαστε εδώ να σας διαβάζουμε.

    Καλή συνέχεια με τις υπόλοιπες εργασίες σας

    Νικόλαος Καλπακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά μου συγχαρητήρια..Μόλις πριν λίγο Ο ΜΕΤΡΗΤΉΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΔΕΙΞΕ 10000.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 100000!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περάσατε καλά με αυτό που κάνατε;
    Από ότι βλέπω, περάσατε και θα περνάτε καλά με το περιοδικό που δημιουργήσατε.
    Δημιουργήσατε κάτι πολύ όμορφο;
    Ναι, δημιουργήσατε κάτι πολύ όμορφο. Και είναι όμορφο γιατί το φτιάξατε εσείς, οι μαθητές, με τη βοήθεια της δασκάλας και των γονιών σας.
    Παρουσιάσατε τη δουλειά σας, αποκτήσατε εμπειρίες... αυτό έχει σημασία και κυρίως αυτό που σχολίασε κάποιος παραπάνω:¨Σημασία έχει ότι σας διαβάζουμε και μας αρέσετε...¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτά είναι και τα δικά μου λόγια ..Σημασία έχει ότι έζησαν κάτι διαφορετικό και σε μικρή ηλικία..Από εδώ και πέρα έχοντας πια την εμπειρία, στο χέρι τους είναι -αν το θέλουν-να παρουσίάσουν κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον στο επόμενο συνέδριο ως μαθητές Γυμνασίου..

      Διαγραφή
  9. Δεν πιράζει που δεν περάσαμε.Σημασία έχει ότι μπορέσαμε και τα καταφέραμα να πάρουμε μέρος σε αυτό.Φτιάξαμε ένα όμορφο e-περιοδικό το οποίο θα μίνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά μας.Και όπως λέει και η κυρία μας η οποία αξίζει ένα μεγάλο μπράβο γιατί μας βοήθησε,ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    Ευχαριστούμε την Κυρία μας Μηρτσέκη Βασιλική η οποία ήταν δίπλα μας.
    Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς οι οποίοι κι αυτοί ήταν δίπλα μας.
    Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας βλέπετε συνεχώς και μας ενθαρίνετε!!!

    Η εμπειρία μας ήταν υπέροχη και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ μα ποτέ!!!

    Και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε εμάς!!!!

    Λίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαν δασκάλα των παιδιών , σας ευχαριστώ πολύ όλους σας , όχι μόνο για το ότι είστε δίπλα στους μαθητές μου, αλλά γιατί με τα σχόλιά σας είμαι σίγουρη ότι τους δώσατε δύναμη και θάρρος να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους πάντα για το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...