Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

4 μυστικά για μακριά μαλλιά στα γρήγορα

Γεια σας...


Προσπαθείτε εδώ και καιρό να κάνετε κάτι για να έχετε όμορφα λαμπερά μακριά μαλλιά.Δεν είναι καθόλου δύσκολο μόνο με 4 μυστικά θα έχετε απόλυτα μακριά και υγιές μαλλιά.


1)Μυστικό.


Γύρνα το κεφάλι προς τα κάτω και άρχισε να χτενίζεις με απαλές κινήσεις μέχρι να πέσουν όλες οι νεκρές τρίχες.Χτενίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου καταφέρνεις να φέρεις τη φυσική λιπαρότητα των μαλλιών σου στις άκρες(που το έχουν ανάγκη) επιταχύνοντας έτσι τη σωστή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το κεφάλι.

2)Μυστικό


Όταν κάνετε μπάνιο καλά είναι να κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας.Τα μαλλιά σας μπορούνενα χαλαρώσουνε και να μακρύνουν περισσότερο.Το μασάζ θα το κάνετε από πίσω προς μπροστά.


3)Μυστικό.

ψέκασε τις άκρες σου καθημερινά με κοντίσιονερ σε μορφή σπρέι από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, που δε χρειάζονται ξέβγαλμα. Ακόμη μια φορά το μήνα, επιλέξτε ένα μαλακτικό για βαθιά ενυδάτωση.

4)Μυστικό

Όλες μας κάνουμε αυτό το τραγικό λάθος.Πιστολάκι,το ισιωτικό μαλλιών ή το ψαλίδι για τις μπούκλες καταστρέφουν τα μαλλιά σας.Τα μακριά μαλλιά πρέπει να στεγνώνουν φυσικά ή με επαγγελματικό πιστολάκι που δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 108 βαθμούς.

Πολλά Φιλάκια Λίλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...