Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Νέες φωτογραφίες από το ναυάγιο του Τιτανικού

Γεια σας...


Νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το ναυάγιο του Τιτανικού με τη συμπλήρωση 100 ετών από το τραγικό ναυάγιο.

Στις φωτογραφίες, φαίνονται αντικείμενα, όπως μπότες, ρούχα, αλλά και χτένες για τα μαλλιά, που ανήκαν σε επιβάτες να κείτονται στο βυθό της θάλασσας. Και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για αντικείμενα που απλώς έπεσαν από τις αποσκευές των επιβατών αλλά για ό,τι απέμεινε από τα πτώματα που αποσυντέθηκαν πλήρως στο νερό.




Το γεγονός έχει επιβεβαιώσει άλλωστε και ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον που έχει επισκεφτεί τον τόπο του ναυαγίου 33 φορές. «Εχουμε δει παπούτσια, ρούχα αλλά κανένα ίχνος ανθρώπινου σώματος. Βέβαια όλα αυτά αποδεικνύουν ότι μαζί με αντικείμενα αυτά υπήρχαν και πτώματα».

Κι όλα αυτά ενώ πλήθος κόσμου συμμετείχε σε κρουαζιέρα που πραγματοποίησε το πλοίο MS Balmoral «στα χνάρια» του Τιτανικού, κάνοντας μια στάση στον Βόρειο Ατλαντικό, στο σημείο που βυθίστηκε το πλοίο.




Εκεί «συναντήθηκε» με το Amazara Journey, ένα άλλο κρουαζιερόπλοιο που είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Νέα Υόρκη. Οι επιβάτες πέταξαν στη θάλασσα στεφάνια και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ενώ διαβάστηκαν τα ονόματα των 1.517 θυμάτων.

Μάλιστα, το Amazara Journey εξέπεμψε ένα σήμα κινδύνου, ίδιο με αυτό που είχε εκπέμψει ο Τιτανικός το μοιραίο εκείνο βράδυ.

πηγή: newsbeast.gr
Πολλά Φιλάκια Λίλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...