Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τα χρώματα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012



Τα χρώματα που αποτελούν τάση για την σεζόν «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012» δεν είναι πάρα πολλά.



Ωστόσο, οι επιλογές των σχεδιαστών και των αγαπημένων μας οίκων μόδας, περιλαμβάνουν όλα εκείνα τα χρώματα που λατρεύουμε να φοράμε, που μας κάνουν να δείχνουμε πιο όμορφες και που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το.....



καλοκαιρινό μας μαύρισμα.

«Καμμένο» κόκκινο, ζωντανό κίτρινο και πορτοκαλί, σικ λευκό και μαύρο, αυτά είναι μερικά από τα χρώματα που θα μας κάνουν να δείχνουμε υπέροχες όπως πάντα.

Πριν ξεκινήσεις να σχεδιάζεις και να εξοπλίζεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα θα πρέπει να γνωρίζεις πια χρώματα αποτελούν trend της φετινής σεζόν. Ας τα δούμε λοιπόν...


Πορτοκαλί - Κίτρινο - Παστέλ


Το πορτοκαλί που αγαπήσαμε το περασμένο καλοκαίρι, παραμένει hot trend και για φέτος. Και φέτος είναι στα πάντα! Φορέματα, παπούτσια, τσάντες, ζώνες, γυαλιά. Αν αγαπάς το πορτοκαλί, φέτος είναι η ευκαιρία σου να εκμεταλλευθείς στο έπακρο αυτό το χαρούμενο χρώμα. Μπορείς να τολμήσεις μια total orange εμφάνιση -αλά Bluemarine- ή να βάλεις πορτοκαλί «πινελιές» στο ντύσιμό σου, φωτίζοντας την κάθε σου εμφάνιση.



Και όπου πάει το πορτοκαλί, ακολουθεί πάντα και το κίτρινο. Όταν το πορτοκαλί είναι τάση, τότε το κίτρινο είναι εξίσου δημοφιλές. Έτσι και φέτος λοιπόν, οι μεγάλοι σχεδιαστές χρησιμοποιούν το κίτρινο σε όλες του τις αποχρώσεις, από το απαλό κίτρινο μέχρι το έντονο κίτρινο του λεμονιού.

Οι παλ αποχρώσεις όπως το κρεμ, το ανοιχτό ροζ, το κοραλί, το σομόν και το ανοιχτό κίτρινο ήταν από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που είδαμε σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες. Όλα αυτά θεωρούνται χρώματα της καραμέλας και αποτελούν για φέτος μεγάλο trend. Φοριούνται μόνα τους ή συνδυασμένα με άλλα, εντονότερα χρώματα.


Φούξια - Κόκκινο - Μπλε


Το φούξια δεν το είδαμε σε όλες τις πασαρέλες, όπως έγινε με το πορτοκαλί και το λευκό. Όποιος σχεδιαστής όμως το επέλεξε, οι δημιουργίες ήταν εκθαμβωτικές! Εμείς το λατρεύουμε γιατί ταιριάζει στα χρώματα της Ελληνίδας, ειδικά μετά από μερικές ώρες στις υπέροχες παραλίες μας.



Το κόκκινο ήρθε για να φωτίσει τη ντουλάπα και τη διάθεσή μας. Με αποχρώσεις από «καμμένες» μέχρι φωτεινές και θηλυκές, θα κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει μοναδική. Προσοχή μόνο: το κόκκινο δεν πάει σε όλες... ή σου πάει τρελά ή δεν σου πάει καθόλου.

Όσο για το μπλε, είναι το απόλυτο χρώμα κάθε καλοκαιριού, πώς να το κάνουμε... Φέτος στις πασαρέλες είδαμε μια ατελείωτη ποικιλία από αποχρώσεις, μπλε ηλεκτρίκ που τραβάει το βλέμμα, σικ σκούρο μπλε (σχεδόν μαύρο) αλλά και φωτεινό τυρκουάζ και απαλό γαλάζιο.


Άσπρο - Μαύρο - Nude


Το λέμε και το ξαναλέμε, το λευκό είναι το «μαύρο» του καλοκαιριού. Φέτος, οι σχεδιαστές προτείνουν total white εμφανίσεις. Βάλε λοιπόν στην γκαρνταρόμπα σου ντελικάτες δαντέλες, αέρινα πλισέ για θηλυκές ολόλευκες εμφανίσεις και μην ξανακούσω ότι παχαίνει... αντιθέτως οι total white εμφανίσεις «κόβουν» πόντους, πίστεψέ με.



Σιγά μην απουσίαζε το απόλυτο χρώμα από ένα άρθρο μόδας... Το μαύρο είναι πάντα μόδα, είναι πάντα trend, είναι πάντα η βάση που κάθε γυναίκα επιλέγει για να «παίξει» με άλλα χρώματα και να δημιουργήσει ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

Ένας από τους συνδυασμούς που λέγαμε παραπάνω, είναι αυτός του άσπρου με το μαύρο. Παρ' όλο που μιλάμε για δύο ουδέτερα χρώματα, ο συνδυασμός τους δίνει πάντα σικ αποτελέσματα που προκαλούν βλέμματα γεμάτα θαυμασμό. Οι ασπρόμαυρες δημιουργίες στις φετινές πασαρέλες ήταν το κάτι άλλο!



Όσο για το nude... τι να πω... μπήκε στη ζωή και τις ντουλάπες μας για να μείνει. Είναι τόσο ευέλικτο, πηγαίνει με όλα και -όπως και να το φορέσεις- δεν υπάρχει περίπτωση το αποτέλεσμα να βγει «δεύτερο» ή απλοϊκό. Από μόνο του αποπνέει φινέτσα και γι' αυτό το λατρεύουμε.


.
Λίλιαν Ντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...