Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο πρώτος χορτοφάφος… καρχαρίας στον κόσμο!

Γεια σας....


Η Florence ζει στο Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής στο Μπέρμιγχαμ και αποτελεί μεγάλη έκπληξη για τους εκπαιδευτές αλλά και τους υπαλλήλους του Κέντρου, καθώς φαίνεται να είναι ο πρώτος χορτοφάγος καρχαρίας στον κόσμο.
perierga.gr - Ο πρώτος χορτοφάγος... καρχαρίας στον κόσμο!
Τα πριονωτά δόντια της είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να πολτοποιεί με ευκολία το κρέας και το ψάρι. Αντ’ αυτού, όμως, η Florence τα χρησιμοποιεί για να μασήσει το μπρόκολο και το μαρούλι που τις δίνουν οι υπεύθυνοι του Κέντρου.
perierga.gr - Ο πρώτος χορτοφάγος... καρχαρίας στον κόσμο!
«Η Florence άρχισε τη ζωή ως κρεατοφάγος, αλλά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το 2009 για την αφαίρεση ενός σκουριασμένου γάντζου από το στόμα της, σταμάτησε εντελώς να τρώει κρέας», λέει ο κτηνίατρος.
perierga.gr - Ο πρώτος χορτοφάγος... καρχαρίας στον κόσμο!
Έφτασε με τρεις άλλους καρχαρίες από τη Φλόριντα σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, καθώς ένα μεγάλο αγκίστρι ήταν σφηνωμένο αρκετό καιρό στα σαγόνια της, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πεθάνει. Μετά την επέμβαση ανέκαμψε πολύ γρήγορα αλλά η άρνησή της να φάει κρέας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε όλους.
perierga.gr - Ο πρώτος χορτοφάγος... καρχαρίας στον κόσμο!
«Πρέπει να κρύψουμε τα κομμάτια ψαριού μέσα στο σέλινο ή στο εσωτερικό των αγγουριών, ακόμη ανάμεσα στα φύλλα του μαρουλιού! Κι αλίμονό μας αν φαίνονται ή αν τα πάρει χαμπάρι! Δεν πλησιάζει καθόλου μέχρι να της δώσουμε τα λαχανικά σκέτα!», λέει ο επιμελητής του Κέντρου κ. Graham Burrows.

perierga.gr - Ο πρώτος χορτοφάγος... καρχαρίας στον κόσμο!Πολλά Φιλάκια Λίλα
ΠΗΓΗ:perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...