Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Πήραν το κύπελλο… βλακείας!

Γειά σας....
Perierga.gr - Πήραν το κύπελλο... βλακείας! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Περίπου 400 οπαδοί της Μπιλμπάο έχασαν τον τελικό του Europa League με την Ατλέτικο γιατί μπέρδεψαν το Βουκουρέστι με την Βουδαπέστη!
Πραγματικά τα λόγια στερεύουν για αυτό που έκαναν κάποιοι από τους οπαδούς της Αθλέτικ, οι οποίοι μπέρδεψαν τα ονόματα των δύο πόλεων και έφτασαν στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, αντί να πάνε σε αυτή της Ρουμανίας, στην οποία ήταν και το μεγάλο ραντεβού της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης. Μπορεί η ομάδα τους να έχασε 3-0 από τους Ροχιμπλάνκος, όμως οι ίδιοι όλο και κάποιο μετάλλιο θα πρέπει να φορέσουν.
Στα αγγλικά τα ονόματα των δύο πόλεων μοιάζουν, αφού είναι Budapest και Bucharest, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους Βάσκους, οι οποίοι μόλις έφτασαν, δεν βρήκαν ούτε άλλους οπαδούς της Αθλέτικ, αλλά ούτε και της Ατλέτικο Μαδρίτης στους δρόμους! Οταν κατάλαβαν ότι η γκάφα που έκαναν θα γράψει ιστορία, προφανώς θα πήγαν σε κάποιο μπαρ να δουν τον αγώνα. Αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε αυτό αφου πληροφορίες λένε ότι δεν έδειχνε πουθενά τον αγώνα…
Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όταν αναχωρούσαν από την Ισπανία για την Ουγγαρία, δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να παρατηρήσει ότι 400 τύποι με εμφανίσεις και κασκόλ πάνε σε λάθος προορισμό και να τους ενημερώσει σχετικά?

Πολλά Φιλάκια Λίλα!!!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...