Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Γιαγιά έκανε τατουάζ στα 101 της χρόνια!

Γεια σας....


Μπορεί για πολλούς η ηλικία των 101 ετών να μη «συνάδει» με την εμφάνιση ενός τατουάζ στο χέρι, όμως για την καταπληκτική γιαγιά που βλέπετε αυτό δεν έχει καμία σημασία. Η Mimi Rosenthal αποφάσισε να κάνει το πρώτο της τατουάζ όταν ήταν 99 ετών – μια μικροσκοπική μπλε πεταλούδα στο πόδι. «Μπορεί να άργησα λίγο, όμως δεν είμαι και αρκετά μεγάλη γι’ αυτό. Άλλωστε ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει κάποιος αυτό που αγαπά», έλεγε τότε η Mimi, που εργάστηκε αρκετά χρόνια σε ταξιδιωτικό γραφείο, γεγονός που της έδωσε τη δυνατότητα να γυρίσει τον κόσμο.
perierga.gr - Μια γιαγιά έκανε τατουάζ στα 101 της χρόνια!
Το πρώτο της τατουάζ, όμως, θεωρήθηκε από την ίδια πολύ σύντομα ως αρκετά μικρό. Έτσι αποφάσισε να κάνει ένα δεύτερο, πάλι στο πόδι, λίγο μεγαλύτερο αυτή τη φορά. Ένα λουλούδι ήταν η επιλογή της για το άλλο πόδι, έτσι για «να συνδυαστεί η φύση καλύτερα». Η οικογένειά της επικρότησε και τις δύο αποφάσεις της και, μάλιστα, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της τής συνέστησαν την tattoo artist Michelle Gallo-Kohlas προκειμένου να έχει ένα καλό αποτέλεσμα. «Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και τις δύο φορές, όμως κανένα τατουάζ δεν φαινόταν αρκετά. Τουλάχιστον όχι όσο ήθελα εγώ. Έτσι σκέφτηκα το χέρι ως τρίτη επιλογή».
perierga.gr - Μια γιαγιά έκανε τατουάζ στα 101 της χρόνια!
Μόλις η Mimi έκλεισε τα 101 της χρόνια επισκέφθηκε εκ νέου τη Michelle, επιλέγοντας έναν κίτρινο ηλίανθο να κοσμήσει αυτή τη φορά το χέρι της. «Το δέρμα της είναι τόσο εύθραυστο. Είναι σαν… ανεξερεύνητο έδαφος», λέει η Michelle, δικαιολογώντας την αρκετή ώρα που της πήρε μέχρι να ολοκληρώσει το σχέδιο. H Mimi έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και έγινε η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο που αποφάσισε να κάνει τατουάζ, στην… ευαίσθητη ηλικία του ενός αιώνα και κάτι ψιλά! Και χωρίς να χάσει το πηγαίο χιούμορ που τη διακρίνει είπε χαρακτηριστικά: «Την επόμενη φορά θα το… χτυπήσω στα οπίσθιά μου»!!!


Πολλά Φιλάκια Λίλα!!!
ΠΗΓΗ:perierga.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...