Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ατομικά σουφλέ με φέτα

ΥΛΙΚΑ

500 gr βιολογική φέτα
250 gr βιολογική μαργαρίνη
500 gr στραγγιστό γιαούρτι
1 ½ κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
5 αυγά
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
½ κουταλιά ζάχαρη
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα
Προσθέτετε τα αυγά ένα – ένα, και το αλεύρι και τα χτυπάτε όλα μαζί.
Στη συνέχεια προσθέτετε το γιαούρτι και συνεχίζετε να ανακατεύετε, μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη.
Τρίβετε τη φέτα και τη ρίχνετε στο μίγμα μαζί με το δυόσμο
Τα ανακατεύετε με κουτάλι.
Ρίχνετε το μίγμα σε ατομικές φόρμες, τις οποίες γεμίζετε μέχρι επάνω
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...