Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κάποιες πληροφορίες και τους One direction.

Γεια σας και πάλι =).

Σήμερα θα σας πω κάποιες πληροφορίες και τους 1D.


1) Zayn...

O Zayn Malik έτσι πως ονομάζεται γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1993 (20 ετών), προέρχεται από το Μπράντφορντ στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ της Αγγλίας.Γεννημένος από Πακιστανό πατέρα και Αγγλίδα μητέρα.Κατά τα δοκιμαστικά του στο The X Factor, δήλωσε: "Έψαχνα για μια εμπειρία".[19] Αναφέρει την urban μουσική ως κύρια μουσική του επιρροή, ενώ καθώς μεγάλωνε, ανακάλυψε και την R&B και rap μουσική. Τόσο αυτός όσο και άλλα μέλη των One Direction έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι θα ονειρευόντουσαν, κάποια στιγμή, να συνεργαστούν με καλλιτέχνες όπως ο Bruno Mars . Eίναι πολύ καλός χαρακτήρας και δεν σκέφταιτε τη λένε οι άλλοι αλλά μόνο ξέρει τι είναι αυτός πραγματικά. 

Να και μία φωτογραφία του.

 

2.Liam pein.

Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν,γεννημένος στις 29 Αυγούστου 1993 (19 ετών), προέρχεται από το Γουλβερχάμπτον.Ο Πέιν είχε εμφανιστεί ζωντανά ενώπιον κοινού ύψους 26,000 ατόμων σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση των Γούλβερχαμπτον Γουόντερερς. Ο Πέιν πέρασε για πρώτη φορά από τα δοκιμαστικά του The X Factor στη διάρκεια της πέμπτης σεζόν, το 2008, όταν ήταν ηλικίας 14 ετών. Κατάφερε να πείσει τους κριτές για την αξία του, όμως ο Κάουελ τον θεώρησε ανέτοιμο για τον ανταγωνισμό που θα τον πέρίμενε στην πορεία και του ζήτησε να επιστρέψει ξανά ύστερα από δύο χρόνια.

Εμένα μου αρέσει περισσότερους από όλους.Να και μία φωτογραφία.

 

3Niall xoran.

Ο Νάιαλ Τζέιμς Χόραν, γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 1993 (19 ετών), είναι από το Μάλινγκαρ στην Κομητεία του Ουέστμιθ της Ιρλανδίας.Προτού συμμετάσχει στο The X Factor, πραγματοποιούσε εμφανίσεις στην ευρύτερη περιοχή της γενέτειράς του, μεταξύ άλλων κι ως support act στον Lloyd Daniels στο Δουβλίνο.Ο Χόραν έπαιζε κιθάρα από την παιδική του ηλικία.

Την επόμενη φορά θα σας πω και τους άλλους 2 φιλάκια πολλά!

 

Λίλα!

1 σχόλιο:

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...