Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Μία μους σοκολάτας που γίνεται σε 10 λεπτά και εντυπωσιάζει τους πάντες


Υλικά (υλικά για 2 μερίδες)
·         6 Ασπράδια Μαρέγκα
·         4 Κρόκοι
·         150γρ. Βούτυρο
·         250γρ. Κουβερτούρα (70% Κακάο)
·         100γρ. Μπισκότα της αρεσκείας μας
·         100γρ. Φουντούκια ή αμύγδαλα
Εκτέλεση
·         Χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη μαρέγκα.
·         Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα σε χαμηλή θερμοκρασία. Αφού λιώσουν ρίχνουμε και τους κρόκους ανακατεύοντας συνέχεια. 
·         Μόλις το μείγμα γίνει χλιαρό, το ρίχνουμε σιγά σιγά στη μαρέγκα ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις μέχρι να ενοποιηθεί.
·         Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μαζί με τους ξηρούς καρπούς.
·         Βάζουμε στο μπολ μας μια κουταλιά μείγμα μπισκότου, δύο κουταλιές μους, ξανά μπισκότου, ξανά μους και στο τέλος πάλι μπισκότου. 
·        
·         Καλή Επιτυχία!

Λίλιαν Ντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...