Υλικά (υλικά για 2 μερίδες)
·
6 Ασπράδια Μαρέγκα
·
4 Κρόκοι
·
150γρ. Βούτυρο
·
250γρ. Κουβερτούρα (70% Κακάο)
·
100γρ. Μπισκότα της αρεσκείας μας
·
100γρ. Φουντούκια ή αμύγδαλα
Εκτέλεση
·
Χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη μαρέγκα.
·
Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα σε χαμηλή θερμοκρασία. Αφού
λιώσουν ρίχνουμε και τους κρόκους ανακατεύοντας συνέχεια.
·
Μόλις το μείγμα γίνει χλιαρό, το ρίχνουμε σιγά σιγά στη μαρέγκα
ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις μέχρι να ενοποιηθεί.
·
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μαζί με τους ξηρούς καρπούς.
·
Βάζουμε στο μπολ μας μια κουταλιά μείγμα μπισκότου, δύο κουταλιές μους,
ξανά μπισκότου, ξανά μους και στο τέλος πάλι μπισκότου.
·
·
Καλή Επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Μας ψιθύρισαν ...