Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΚαιρόςΟ καιρός σε όλη την Ελλάδα.


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με διατήρηση της ζέστης στα δυτικά και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Πηγή: This is Home page of meteo.gr
 

Άρτεμις!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...