Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΣΧΟΛΕΙΟ

      Χθες στο σχολείο μας, κάμε ένα αποχαιρετιστήριο γλέντι.Θα σας γράψω με λίγα λόγια τι έκανε το κάθε τμήμα!!!
Α1+Α2+Α3=Περνούσαν ζικ-ζακ  από 3 κώνους και μετά έβαζαν σε μια καρέκλα ένα μπαλόνι που περιείχε νερό και η δασκάλα του κάθε τμήματος έσκαγε το μπαλόνι.Όποιο τμήμα τελείωνε πρώτο ήταν ο νικητής.Επίσης χόρεψαν το κάθε τμήμα από ένα χορό.
Β1+Β2=Είχε το κάθε παιδί ένα κουτάλι στο στόμα του και στήριζε ένα τρελομπαλάκι , έπρεπε να φτάσουν σε μια καρέκλα και όταν την περνούσαν έβγαζαν από  το στόμα τους το μπαλάκι και το κουτάλι και γύριζαν πίσω.Επίσης χόρεψαν το κάθε τμήμα από ένα χορό.
Γ1+Γ2=Τσουβαλοδρομίες.Επίσης χόρεψαν το κάθε τμήμα από ένα χορό.
Δ1+Δ2=Είχαν στο πόδια τους μια μπάλα του μπάσκετ και έπρεπε να μην τους πέσει μέχρι τη μπασκέτα, ύστερα σούταραν και γυρνούσαν με τριπλά.Επίσης χόρεψαν το κάθε τμήμα από ένα χορό.
Ε1+Ε2=Περνούσαν κάτω από ένα σχοινί, βουτούσαν το πρόσωπό τους μέσα σ΄ενα μπολ που μέσα είχε νερό και κεράσια κι έπρεπε να φάνε ένα κεράσι και να μας δείξουν το κουκούτσι ύστερα γυρνούσαν πίσω  χωρίς να περάσουν κάτω από το σχοινί.Επίσης χόρεψαν το κάθε τμήμα από δυο χορούς.
ΣΤ1+ΣΤ2=Πρώτα έκαναν κολοτούμπα, μετά περνούσαν κάτω από ένα θρανίο, κρεμούσαν ένα γραμμα από το καλό καλοκαίρι,βουτούσαν το πρόσωπό τους σε νερό και  μετά σε αλεύρι ύστερα έτρεχαν πίσω στη θέση τους.Το τμήμα που ολοκλήρωνε πρώτο τη φράση καλό καλοκαίρι σωστά, ήταν ο νικητής.Επίσης χόρεψαν το κάθε τμήμα από ένα χορό.

Λίλιαν Ντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...