Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Γεια σας δυστυχώς ο καιρός το τελευταίο τριήμερο μας χάλασε τη διάθεση και χάλασε τα σχέδια για όσους ήθελαν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα με μια βόλτα στην εξοχή


Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Θράκη, στη Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 33 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, τοπικά ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχή και καταιγίδα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 30. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί στο Σαρωνικό και μέτριοι βόρειοι στο Νότιο Ευβοϊκό, με εξασθένιση μετά το μεσημέρι.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχή κυρίως τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Πηγή:meteo.gr


Άρτεμις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...