Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας υπολογιστής για… βασιλιάδες!

Γεια σας...

«Είναι ένα κομμάτι της σύγχρονης τεχνολογίας εμπνευσμένο από τον 16ο αιώνα, και πιο συγκεκριμένα από τον βασιλιά Λουδοβίκο XVI», λέει ο σχεδιαστής George Chirita για τη δημιουργία του επίχρυσου ηλεκτρονικού υπολογιστή -ένα πραγματικό έργο τέχνης για… ακριβά γούστα.
perierga.gr - Ένας υπολογιστής για... βασιλιάδες!
Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία αλλά και στο διαχρονικό γαλλικό στιλ στο σχεδιασμό, ο Chirita συνδύασε με επιτυχία τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, όσον αφορά στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, αλλά και το εκλεπτυσμένο όσο και πολυτελές design.
perierga.gr - Ένας υπολογιστής για... βασιλιάδες!
Ο επίχρυσος ηλεκτρονικός υπολογιστής, που κατασκευάστηκε στη Γαλλία, συνοδεύεται από παρόμοιου στιλ στικάκι αλλά και ποντίκι αντίστοιχου σχεδιασμού, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία… πολυτέλειας!
perierga.gr - Ένας υπολογιστής για... βασιλιάδες!
«Μπορεί να φαίνεται ότι είναι μόνο για το… θεαθήναι, αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλοί αγοραστές ανά τον κόσμο που θα επιθυμούσαν να έχουν στην κατοχή τους κάτι παρόμοιο, απόλυτα ταιριαστό στην πολυτέλεια του γραφείου τους, για παράδειγμα», εξηγείο ο Chirita. Και δεν έχει άδικο!
perierga.gr - Ένας υπολογιστής για... βασιλιάδες!
Πλούσιοι ιδιώτες από την Κίνα και τη Μέση Ανατολή συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους αγοραστές, αν και το ποσό των 17.000 ευρώ που πρέπει να διαθέσει κάποιος για τον συγκεκριμένο υπολογιστή θα το άντεχε μόνο μια… βασιλική τσέπη! Πάρτε μια γεύση στο ακόλουθο βίντεο…

Πολλά Φιλάκια Λίλα!
Πηγή:perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...