Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή σχολική χρονιά



Νομίζατε θα σας άφηνα έτσι?Μπορεί πια να ανήκουμε σαν τάξη στο παρελθόν αλλά εμείς ,όλοι μας είμαστε εδώ..Φετος μια νεα χρονιά αρχίζει..Είστε λίγο αγχωμένα και φοβισμένα..Αλλά δεν πρέπει..Το Γυμνάσιο είναι ένα μεγάλο βήμα προς το αυριό σας και το μέλλον σας..Έτσι πρέπει να το δείτε ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..
Αλλάζετε εσείς οι ίδιοι,μεγαλώνετε ,αποκτάτε άλλα ενδιαφέροντα ,άλλες συνήθειες..Φροντίστε όλα να έιναι εποικοδομητικά για την εξέλιξή σας..
Μπείτε στην νέα σας τάξη δυναμικά..Τολμάτε να σηκώνετε το χέρι σας όταν δεν καταλαβαίνετε κάτι αλλά και όταν είστε σίγουροι για την απάντησή σας.
Μη φοβάστε τους καθηγητές σας..Θα ναι εκεί να σας στηρίξουν όταν κάτι είναι ,σωστό και στα πλαίσια της εκπάιδευσής σας..
Μην "τρέμετε "τα ΑΡΧΆΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..Είναι κομμάτι απο το παρελθόν σας και με αυτή τη γλώσσα αναπτύχθηκε ένας ξεχωριστός πολιτισμός που ταξίδεψε στα περατα του κόσμου..Έχουν τη δύναμη να σας κάνουν να σκέφτεστε διαφορετικά
Αχ αυτά τα μαθηματικά που οι περισσότεροι φοβάστε..Ναι δεν είστε και δεν είμαστε όλοι μαθηματικά μυαλά αλλά με λίγη προσοχή θα τα καταφέρετε..Προσοχή σημάινει παρακολουθώ τον καθηγητή μου προσεκτικά..Κατι να χάσετε απο την καθημερινή παράδοση ,το "χασατε το παιχνίδι" κατι που ίσχυε και στο Δημοτικό..
Να είστε στην ώρα σας καθημερινά..Καθε απουσία μετράει..Μετράει γιατί χάνετε απο την παράδοση.."Χανετε "το δέσιμο μεταξύ του προηγούμενου και του επόμενου μαθήματος..Και τα κενά δεν καλύπτονται μόνα τους..
Δείξτε αυτό που γνώρισα εγώ..Μαθητές με μεράκι ,όρεξη να μάθουν , να συνεργαστουν και να πεισμώσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα..
Και επείδή η εφηβεία είναι προ των πυλών μην αφήσετε τον εγωισμό να σας δημιουργεί πορβλήματα τόσο στο σχολείο 'όσο και στο σπίτι..Είναι αποδεκτό ό,τι περνάτε γιατί εκεί που είστε είμασταν και εμείς οι ενήλικες..Αλλά δεν έιναι ποτέ αποδεκτή μια συμπεριφορά που θίγει ανθρώπους και τους προσβάλλει..Απο την εσωτερική σας δύναμη εξαρτάται πώς θα αντιμετωπίσετε τις παρορμήσεις της στιγμής.
ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.

Και φυσικά ΟΧΙ ΚΟΠΑΝΕΣ...
Παιδιά μου καλή ΣΥΝΕΧΕΙΑ στη ζωή σας και εύχομαι τα όνειρά σας που συζητούσαμε στην τάξη να βγουνε όλα αληθινά..ΘΕΛΗΣΗ θέλει και ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ..Μην το βάλετε κάτω και πείτε "δεν μπορώ"..Δεν έχετε το δικάιωμα αυτό..ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ"και αυτή η εγωιστική και πεισματική φράση θα πρέπει να διαγραφεί απο το μυαλό σας για να γίνετε συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι πολίτες..
Θα είμαι ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ αν ποτέ με χρειαστέιτε κάτι(Εξάλλου θα τα λέμε και από εδώ και θα μαθαίνω τα νέα σας).


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ..
Η τέως δασκάλα σας

1 σχόλιο:

  1. Κυρία θυμάστε όταν κάναμε την εργασία που σας έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ αγχωμένη; Λοιπόν σήμερα μου πήγαν σχεδόν όλα στραβά πρώτον αντί να πάω στο Α'3 πήγα κάλαθος στο Α'2. Εκτός αυτού δεν είμαι και με τις φίλες μου στο τμήμα. Τι να κάνουμε όμως.

    Καλή σχολική χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...