Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Μπάλα από Βετέξ

Με διάθεση και φαντασία δημιούργησε αξεσουάρ, παιχνίδια και δώρα για τους φίλους που θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι αξέχαστο.
Μπάλα από Βετέξ
Υλικά
4 Βετέξ, ψαλίδι, σπάγγος
Στάδια
Κόψε τα βετέξ κατά μήκος σε 12 λωρίδες το καθένα. Κράτησε όλες τις λωρίδες μαζί ενωμένες και δέσε τις στη μέση τους με ένα κομμάτι σπάγκο όσο πιο σφιχτά μπορείς. Άνοιξε τις λωρίδες και κόψε ό,τι περισσεύει για να σχηματίσεις την μπάλα.
Παιχνίδια
Το Κορόιδο: Είναι απλό, το πρόσωπο που είναι το “κορόιδο” έχει την μπάλα και προσπαθεί με αυτήν να πετύχει τους υπόλοιπους παίχτες. Ο πρώτος που θα πετύχει είναι το επόμενο … κορόιδο!
Μπάσκετ: Στήσε ένα άδειο κουτί ή έναν κουβά κάπου ψηλά και προσπάθησε να βάλεις τη μαλακή μπάλα μέσα. Το καλάθι από τα δυο μέτρα μετράει 1 πόντο και από τα τρία μέτρα μετράει 2 πόντους. Ο πρώτος που θα συγκεντρώσει 21 πόντους κερδίζει.
Στον αέρα:Αυτή η μαλακή μπάλα είναι ιδανική γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί και να πέσει πάνω σου είναι τόσο ελαφριά που εν πρόκειται να πονέσεις καθόλου! Συγκένρωσε δυο οι περισσότερες φίλους σου, κάντε ένα κύκλο και αρχίστε να πασάρετε την μπάλα με τη σειρά ο ένας στον άλλο χωρίς να την αφήσετε να πέσει καθόλου στο έδαφος.


πηγή: 


Άρτεμις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...