Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Εγκαινιάστηκε η Στέγη του Μικρασιατικού Συλλόγου Βέροιας

Εγκαινιάστηκε η Στέγη του Μικρασιατικού Συλλόγου Βέροιας Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βέροιας, Καμπανίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονα και παρουσία της Δημάρχου Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου Χαρίκλειας έγιναν τα εγκαίνια της Στέγης του Μικρασιατικού Συλλόγου, επί της Κεντρικής 183, στο κτήριο δωρεάς της κ. Χατζίκου.
Παρευρέθησαν επίσης οι κ.κ. Μούρνος, Παυλίδης, Δάσκαλος, Μιχαηλίδης, ο πρωην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσαμπουλατίδης, η κ. Δαμιανίδου Μελίνα εκ μέρους του ΚΕΜΑΕΔ και σύσσωμο το παλιό αλλά και το νυν Συμβούλιο του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος γιορτάζοντας τα 90 χρόνια της προσφυγιάς ευτύχησε έπειτα από τις ενέργειες της Δημάρχου και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του σε αυτήν την πόλη.

Ευχαριστώντας το Τμήμα Περιούσιας του Δήμου για την βοήθεια του και με την χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Μικρασιάτη Μητροπολίτη μας, αλλά και της Δημάρχου Βέροιας για την εκπλήρωση του χρέους προς τους γονείς της κόπηκε η κορδέλα.

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου βοήθησαν στα καλορίζικα. Στην είσοδο έσπασε το ρόδι, η χορωδία του Συλλόγου τραγούδησε, η κ.Λαγιωνη, ο κ. Πανανοπουλος και οι μουσικοί ήταν εκεί κι ο δρόμος έκλεισε με χορούς και περισσή διάθεση.


Όλοι αντάλλαξαν ευχές και χάρηκαν μέσα στις γιορτές, όπως απαιτούν οι μέρες αυτές.

 πηγή:Εφημερίδα ΛΑΟΣ

 Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ημαθίας ευχαριστεί:

α) προσωπικά τη Δήμαρχο Βέροιας κα Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη Χαρούλα

β)τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας που υπερψήφισαν την απόφαση παραχώρησης  της οικίας Χατζίκου Β.

καθώς και τα μέλη του συλλόγου μας, που ύστερα από 33 χρόνια προσφυγιάς αποκτήσαμε σπίτι στην οδό Κεντρικής 183 με γωνία Λυκούργου,για να στεγάσουμε   πολιτιστικά όνειρα και δραστηριότητες.

πηγή:MakedoniaNews.

Άρτεμις!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...