Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Στον καθαρισμό της κοίτης του Αλιάκμονα | To μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και αγάπης για το περιβάλλον και τον τόπο που ζούμε


Μικροί - μεγάλοι την Κυριακή 14 Απριλίου βρεθήκαμε στον Αλιάκμονα για ένα σκοπό: πήραμε μέρος στην εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ‘’ Let’s do it Greece‘’. Μια μέρα ανοιξιάτικη με τον καιρό σύμμαχο ο καθένας πρόσφερε και βοήθησε με τον δικό του τρόπο.
Φορέσαμε τα κατάλληλα γάντια, εφοδιαστήκαμε με σακούλες, σκούπες και φτυάρια και ξεκίνησε η εργασία. Η νεολαία είχε τον πρώτο λόγο καθώς πάρα πολλά παιδιά από συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις, φορείς αλλά και παρέες ήταν εκεί και πρόσφεραν και αυτοί με τη σειρά τους. Γονείς και παιδιά, μεγάλοι, μικροί, έστειλαν το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και της αγάπης για το περιβάλλον και τον τόπο που ζούμε. Ελπίζουμε του χρόνου να συμμετέχουν ακόμη περισσότεροι πολίτες και στο ενδιάμεσο να πετάμε όλοι τα σκουπίδια μας στα...σκουπίδια!
Από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Βέροιας: Let's do it!-Βέροια 2013/Περιοχή δράσης, η κοίτη του Αλιάκμονα. Η φετινή εκστρατεία είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Την ευθύνη για την οργάνωση και το συντονισμό της δράσης είχε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος του δήμου Βέροιας, η οποία υποστηρίχτηκε από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Τμήμα Βέροιας)...με τη συμμετοχή φορέων και οργανώσεων της πόλης, εθελοντών, μαθητών και πολιτών. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα Ομορφότερη και Καθαρότερη! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά! Γεμίζουμε με ελπίδα για ένα καλύτερο και καθαρότερο μέλλον.
All the photos...

πηγή:http:www.arive.gr
Άρτεμις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ψιθύρισαν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...